Enrikosvirtuve.lt
Desertai

Žagarėliai

Ingredientai

Kiaušiniai 2vnt
Cukrus 50g
Grietine 300g
Miltai 300-400g
Kepimo milteliai 1 a.š
Druska žiupsnelis
Aliejus (kepimui)

Gaminimo eiga

Kiaušinius , cukrų ir grietine išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
Po truputi berkite miltus į išplaktus kiaušinius, grietine ir užminkykite tešla.
Tešla neturi būti kieta ir truputi lipti prie ranku.
Ant stalo pasibarstykite miltų ir iškočiokite apie 0,5cm storio lakštą.
Pjaustykite nedidelius gabalėlius.
Formuokite žagarėlius ir virkite įkaitintame aliejuje.
Iškeptus žagarėlius pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus

1 comment

administratorius 2019 sausio 28 at 10:22

Labai labai skanu!!!

Reply

Leave a Comment