Enrikosvirtuve.lt
Pagrindiniai patiekalai

Naminiai kebabai

Ingredientai

Tortilijos 3 lakštai

Vištienos filė 150 g

Pekino kopūstas

Svogūnas

Raudonoji paprika

Agurkas

Bulvytės fri

Aliejus (bulvyčių virimui)

Druska (pagal skonį)

Česnakiniam padažui:

Smulkiai pjaustytas česnakas 3 skiltelės

Majonezas 3 v.š.

Pomidorų padažas 3 v.š.

Gaminimo eiga:

Juostelėmis supjaustykite vištieną ir ją pakepinkite keptuvėje su mėgstamais prieskoniais.

Puode su įkaitintu aliejumi, dėkite fri bulvytes ir kepkite vis pamaišant, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai apskrus. Ištraukite bulvytes su kiaurasamčiu, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite druska.

Majonezą sumaišykite su pomidorų padažu ir smulkintu česnaku.

Tortilijos lapus pašildykite keptuvėje ir aptepkite česnakiniu padažu, dėkite supjaustytą pekino kopustą, agurką, papriką, svogūną, keptą vištieną ir keptas fri bulvytes. Ant viršaus dar dėkite porą šaukštų česnakinio padažo ir atsargiai suvyniokite kebabą. Paruoštą kebabą susukite į foliją.

Skanaus!

Leave a Comment