Enrikosvirtuve.lt
Salotos

Salotos su karšta vištiena

Ingredientai

Vištienos filė 400 g

Skystas medus 2 v.š.

Sojos padažas 5 v.š.

Ryžiai

Kario prieskoniai 0,5 a.š.

Majonezas 3 v.š.

Kečupas 1 v.š.

Česnakas 2 skiltelės

Druska (pagal skonį)

Aliejus (kepimui)

Salotų lapai

Pomidoriukai

Agurkai

Paprika

Gaminimo eiga

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje su kariu.

Vištienos file sumaišykite su druska, medumi ir sojos padažu. Pakepkite vištienos file keptuvėje (nesvarbu didesniais ar mažesniais gabaliukais kepsite, tik kepant didesniais – mėsa bus sultingesnė, jei neperkepsite).

Pasigaminkite česnakinį padažą – išmaišykite majonezą, kečupą ir išspaustą česnaką.

Daržoves supjaustykite kaip Jums patinka. Visas daržoves sudėkite į lėkštę, česnakinį padažą pilkite ant salotų, po to dėkite šiltus ryžius,vėl pilkite česnakinį padažą ir uždėkite vištieną.

Skanaus!

Leave a Comment