Ingredientai
Vištienos filė 400 g
Skystas medus 2 v.š.
Sojos padažas 5 v.š.
Ryžiai
Kario prieskoniai 0,5 a.š.
Majonezas 3 v.š.
Kečupas 1 v.š.
Česnakas 2 skiltelės
Druska (pagal skonį)
Aliejus (kepimui)
Salotų lapai
Pomidoriukai
Agurkai
Paprika
Gaminimo eiga
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje su kariu.
Vištienos file sumaišykite su druska, medumi ir sojos padažu. Pakepkite vištienos file keptuvėje (nesvarbu didesniais ar mažesniais gabaliukais kepsite, tik kepant didesniais – mėsa bus sultingesnė, jei neperkepsite).
Pasigaminkite česnakinį padažą – išmaišykite majonezą, kečupą ir išspaustą česnaką.
Daržoves supjaustykite kaip Jums patinka. Visas daržoves sudėkite į lėkštę, česnakinį padažą pilkite ant salotų, po to dėkite šiltus ryžius,vėl pilkite česnakinį padažą ir uždėkite vištieną.
Skanaus!