Ingredientai
Kiaušiniai 4 vnt.
Sviestas 120 g
Kvietiniai miltai 150 g
Varškė 300 g
Juodasis šokoladas 100 g
Cukrus 150 g
Kepimo milteliai 1 a.š.
Gaminimo eiga
Šokoladą susmulkinkite į gabalėlius, išlydykite kartu su sviestu karšto vandens garų vonelėje.
Du kiaušinius su 50 g cukraus išplakite mikseriu iki šviesios, purios masės. Supilkite atvėsusį šokolado ir sviesto mišinį, išmaišius suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais. Viską gerai išplakite.
Varškę sumaišykite su 100 g cukraus ir likusiais dviem kiaušiniais iki kreminės konsistencijos.
24 cm skersmens kepimo formą ištepkite sviestu pilkite 1/3 rudos pyrago masės, ant viršaus tiek pat varškės masės. Taip sluoksniuokite, kol nebeliks tešlos.
Dėkite į įkaitintą 180 °C laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 – 50 minučių.
Skanaus!