Ingredientai
Vištienos faršas 400 g
Batono riekės 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį)
Kietai virti kiaušiniai 2 vnt.
Sūris 100 g
Špinatai, petražolės, krapai (po nedidelę saują)
Gaminimo eiga
Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir pipirus, įspauskite česnaką.
Batoną pamerkite į pieną ir palaikykite penkias minutes, po to nuspauskite skysčių perteklių ir dėkite į faršą. Viską gerai išmaišykite.
Įdarui – virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuokite, suberkite smulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištrinkite.
Formuokite kotletukus – į kiekvieną įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus.
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrus.
Patiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!