Enrikosvirtuve.lt
Pagrindiniai patiekalai

Vištienos kotletai su įdaru

Ingredientai

Vištienos faršas 400 g

Batono riekės 2 vnt.

Svogūnas 1 vnt.

Kiaušinis 1 vnt.

Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį)

Kietai virti kiaušiniai 2 vnt.

Sūris 100 g

Špinatai, petražolės, krapai (po nedidelę saują)

Gaminimo eiga

Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite supjaustytą svogūną, suberkite druską ir pipirus, įspauskite česnaką.

Batoną pamerkite į pieną ir palaikykite penkias minutes, po to nuspauskite skysčių perteklių ir dėkite į faršą. Viską gerai išmaišykite.

Įdarui – virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuokite, suberkite smulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištrinkite.

Formuokite kotletukus – į kiekvieną įdėkite įdaro ir užspauskite kraštus.

Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrus.

Patiekite su virtais ryžiais.

Skanaus!

Leave a Comment