Enrikosvirtuve.lt
Pagrindiniai patiekalai

Vištienos krūtinėlė orkaitėje

Ingrediantai

Vištienos krūtinėlė 4 vnt.

Vištienos prieskoniai, juodieji pipirai,druska, česnakas, krapai, petražolės (pagal skonį)

Kvietiniai miltai 1 v.š.

Grietinėlė 250 ml

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlių viršų supjaustykite tinkleliu ir apibarstykite prieskoniais, druska, įtrinkite česnaku ir valandai palikite pasimarinuoti.

Į kepimo rankovę sudėkite išmarinuotas vištienos krūtinėles ir kepkite orkaitėje180 °C laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.

Baigus kepti vištieną pagaminkite padažą:

Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nebūtų guzuliukų, tada supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų.

Į paruoštą padažą sudėkite iškeptas vištienos krūtinėles ir apibarstykite krapais bei petražolėmis.

Skanaus!

Leave a Comment