Ingrediantai
Vištienos krūtinėlė 4 vnt.
Vištienos prieskoniai, juodieji pipirai,druska, česnakas, krapai, petražolės (pagal skonį)
Kvietiniai miltai 1 v.š.
Grietinėlė 250 ml
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlių viršų supjaustykite tinkleliu ir apibarstykite prieskoniais, druska, įtrinkite česnaku ir valandai palikite pasimarinuoti.
Į kepimo rankovę sudėkite išmarinuotas vištienos krūtinėles ir kepkite orkaitėje180 °C laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.
Baigus kepti vištieną pagaminkite padažą:
Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nebūtų guzuliukų, tada supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų.
Į paruoštą padažą sudėkite iškeptas vištienos krūtinėles ir apibarstykite krapais bei petražolėmis.
Skanaus!