Enrikosvirtuve.lt
Užkandžiai

Tortilija su grybais

Ingredientai

Tortilijos lakštai

Pievagrybiai 200 g

Kietai virtas kiaušinis 1 vnt.

Nedidelis svogūnas 1 vnt.

Fermentinis sūris (pagal skonį)

Majonezas (keli šaukštai)

Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį)

Gaminimo eiga

Sūrį ir virtą kiaušinį sutarkuokite burokine tarka.

Svogūną ir pievagrybius supjaustykite kubeliais ir apkepinkite iki auksinės spalvos. Atvėsusius svogūnus ir pievagrybius sumaišykite su tarkuotu sūriu, prieskoniais, kiaušiniu ir majonezu.

Tortilijos lakštą aptepkite įdaru ir atsargiai susukite, suvyniokite į maistinę plevelę ir dėkite valandai į šaldytuvą. Išėmus supjaustykite riekelėmis.

Skanaus!

Leave a Comment